Med mangeårig erfaring fra takst- og byggebransjen har vi bred fagkunnskap og kan tilby helhetlige tjenester innen takst og rådgivning.

Vår kompetanse spenner seg fra verdivurderinger av bolig til landbruks- og næringstakster. Vi er de eneste i distriktet som har autorisasjon på utførelse av landbrukstakster.

Alle våre takstmenn har mesterbrev som bygg- og tømrermester. Vi er tilsluttet bransjeorganisasjonen Norsk Takst.

Vår bedrift har alle autorisasjoner innen bygg.

Rekkedal Takst utfører rådgivningstjenester og takst i Sør-Troms og nordre Nordland. Vi har opparbeidet stor kunnskap om området.

Våre hovedoppdrag er verditakst av eiendommer, boliger, fritidseiendommer, ubebygde tomter. tilstandsrapport, landbrukstaksering, næringstaksering, verdivurderinger, byggerådgivningstjenester, uavhengig kontroll i forbindelse med byggearbeider, skadetakst, skjønn, samt energimerking av boliger.

Vi setter pris på dine verdier, men en taksering er mer enn å fastsette markedspris. Vi er opptatt av å beskrive tilstand på en realistisk og uavhengig måte, dette for at avhendingen av boligen blir mest mulig korrekt for alle parter.

Vi er opptatt av å gi økt trygghet for alle involverte parter.

Be om uforpliktende og gratis tilbud

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

REKKEDAL TAKST
St. Olavs gate 82, 9406 Harstad

Veibeskrivelse på google maps

Vi er medlem av norsk takst

Norsk taksts medlemmer utfører takst over hele landet, på mange ulike områder som bolig, næringseiendom, skade, landbruk, teknologi- og spesialområder.

Norsk takst representerer Norge i europeiske og internasjonale takstorganisasjoner.

Det er kun organisasjonens egen takstutdanning som kvalifiserer til medlemskap i Norsk takst. Det sikrer takstfolk med en solid faglig bakgrunn, og en tyngde som gir kundene trygghet for en objektiv og grundig takst. Norsk takst-kvalifiserte takstmenn er pålitelige folk som er opptatt av å gjøre en skikkelig jobb.